Hotel du Vest

Allerede tilbage i 1993 blev Hotel du Vest en del af koncernen Gran Recovery and Health. Dengang var det grundlæggerne Grete og Torsten Mikkelsen som koordinerede både hoteldriften og beskæftigelsen. I dag er Hotel du Vest en socialt ansvarlig virksomhed under Løvdalen. Her kan borgere få beskæftigelse i en helt almindelig virksomhed, hvor beskæftigelsen derfor minder om en hverdag på en hvilken som helst anden arbejdsplads i Danmark.

Hotel du Vest ligger i hjertet af Nykøbing Sjælland og byder – ud over hotelværelser – på fine cafélokaler, hvor der er masser af plads til både børn og voksne. Hotelværelserne er hyggeligt indrettet med et fælles køkkenområde og har adgang til hotellets egen gårdhaven – en grøn og rolig oase – hvor man kan nyde sin mad eller kaffe og kage fra caféen.

Du kan læse mere om Hotel du Vest her, på deres egen hjemmeside.

Socialt ansvarlige virksomheder

I de socialt ansvarlige virksomheder indgår mennesker med psykiske lidelser som en del af medarbejderstaben, hvor opgaver langsomt vokser i takt med den enkeltes udvikling og kompetencer. Dermed bliver den enkelte hele tiden udfordret på sit individuelle funktionsniveau og bedres både psykisk og socialt. Det er særligt denne vinkel, som er unik, fordi socialt ansvarlige virksomheder kan skabe disse særlige rammer, kombineret med at virksomhedens kunder også skal serviceres og altid kan føle sig velkomne.

Socialt ansvarlige virksomheder opnår stadig større anerkendelse for deres innovative bud på koblingen mellem erhvervsdrift og velfærdsopgaver. Det skyldes, at de skaber beskæftigelse og aktivering, kombineret med, at virksomheden drives på almindelige markedsvilkår. Det betyder, at virksomhederne er i stand til at koble erhvervsdriften med samfundsmæssige udfordringer. Det er unikt, fordi det giver mennesker med psykiske udfordringer og behov for støtte i hverdagen, mulighed for at blive opkvalificeret og, for nogle borgere, hjælp til at få fodfæste på det ordinære arbejdsmarked.

Den anden socialt ansvarlige virksomhed, under Løvdalen, er Nygårdens Gårdbutik

Hotel

I beskæftigelsen indenfor hoteldrift er der mulighed for at træne sine kompetencer inden for café- og hoteldrift.

Efter en periode med beskæftigelse på Hotel du Vest vil det være muligt at tage en medhjælperuddannelse

Du kan læse om Løvdalens andre beskæftigelsesområder her

Beskæftigelsen kan bestå af:

  • Indtjekning af hotelgæster
  • Drift af Hotel du Vests café
  • Afrydning af borde
  • Kaffebrygning og madanretning
  • Rengøring og vedligehold af café- og hotelområdet
  • Pasning af planter
  • Klargøring og afrydning ved møder
FØLG OS

© 2024 - Gran Recovery and Health

En del af Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health er en privat psykiatrisk koncern med næsten 40 års erfaring og mere end 400 medarbejdere fordelt på fem virksomheder. Hvert eneste år støtter vi flere hundrede mennesker til et liv, der er andet og mere end deres udfordringer.