Aktiv beskæftigelse (LAB § 91)

Aktiv beskæftigelse er et tilbud om vejledning og opkvalificering, hvor formålet er at forberede borgeren til uddannelses- og beskæftigelsesfremmende tiltag. Det kan blandt andet være praktik, skole, STU-forløb eller jobafklaring.

Tilbud om vejledning og opkvalificering gives med udgangspunkt i arbejdsmarkedets behov og den enkeltes ønsker og forudsætninger. Tilbuddets indhold tilrettelægger vi ud fra en konkret, individuel vurdering af, hvad der kan bringe borgeren hurtigst muligt ind på arbejdsmarkedet. Aktiv beskæftigelse tilbydes i alle Løvdalens beskæftigelsestilbud.

Når det drejer sig om unge på uddannelseshjælp, er formålet med tilbuddet at opkvalificere dem til at kunne påbegynde og gennemføre en erhvervskompetencegivende uddannelse.

”Jeg havde aldrig troet, at jeg kunne få en uddannelse. Jeg troede, jeg skulle ende på førtidspension.”

CHRISTOFFER, GASTRONOMIASSISTENT

I denne nyhed fortæller Christoffer om at komme i lære på Hotel du Vest og i sidste ende stå med en færdig uddannelse som gastronomiassistent.

Beskæftigelsesområder

Læs mere om de områder, Løvdalen tilbyder beskæftigelse indenfor.

FØLG OS

© 2024 - Gran Recovery and Health

En del af Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health er en privat psykiatrisk koncern med næsten 40 års erfaring og mere end 400 medarbejdere fordelt på fem virksomheder. Hvert eneste år støtter vi flere hundrede mennesker til et liv, der er andet og mere end deres udfordringer.