Nyhedsbrev for november: Bæredygtighed og fællesskab går hånd i hånd

Vi udgiver her Granhøjens nyhedsbrev for november, hvori vi har fokus på FN’s verdensmål og på, hvordan vi omsætter vores verdensmålscertificering til forskellige initiativer. Men inden vi deler vores nyudgivne verdensmålsrapport og nyheder om initiativer under verdensmål 3 og 4, vil vi først dele en helt anden nyhed med jer. Når du læser nyheden, har du muligvis allerede stiftet bekendtskab med Granhøjens nye hjemmeside. Vi har nemlig over de foregående måneder arbejdet intensivt på et helt nyt online univers.

Som du nok har set, er dette billede det første du møder på forsiden af Granhøjens nye hjemmeside. Et billede som vi mener, både illustrerer vores gode kollegiale fællesskab, nærvær over for medarbejdere og beboere, og ikke mindst vores store fokus på hele tiden at blive en endnu mere grøn og bæredygtig virksomhed.

2022 har – som de øvrige – været et år med en lang række af nye initiativer, viden og fokus. Det har alt sammen udvidet vores kompetencer og kunnen, og koncernen Gran Recovery and Health – som Granhøjen er en del af – er vokset til og blevet en koncern, der tilbyder psykiatrisk bo-, beskæftigelses- og behandlingstilbud til en endnu bredere målgruppe end tidligere.

Med øgede indsatser følger ofte også en øget kompleksitet, og det kan gøre det svært for interesserede at danne sig et overblik over indsatser, virksomhedsorganisering og kontaktinformationer. Det er derfor med stor begejstring, at vi her deler Granhøjens nye online univers med jer: Granhøjen specialpsykiatrisk bo- og beskæftigelsestilbud. Ønsket med den nye side er, at man hurtigt og let kan få den viden og det overblik, der er behov for – og at visualisere vores ophav og koncernstruktur på en måde, der gør det let for både nye og gamle kendinge af Granhøjen at finde nødvendig information.

Og så tilbage til verdensmålene. For fokus på bæredygtighed og arbejdet med FN’s verdensmål, udvider og forankrer sig stadigt og støt. I dag udgiver Granhøjen dette års verdensmålsrapport, der giver en status på vores nuværende indsatsområder og fortæller om den fremtidige udvidelse af vores certificering. Det giver ikke alene god mening, at vi alle er opmærksomme på at arbejde for at skabe en bevidsthed og praksisser, der er bæredygtige. Det giver også værdifulde oplevelser for den enkelte og fællesskabet, som er til at føle og smage på. Derfor lægger vi ud med en nyhed om en genoplivet efterårstradition – nemlig vores æblemosteri, som er en del af beskæftigelsen på Dalhøjgård bo- og beskæftigelsestilbud.

Rigtig god fornøjelse!