December måned, min advents gave og min slankekur

Tekst og billede: Gabriel

Den første december, tog jeg min nissehue på for at sprede juleglæden. Jeg sagde glædelig jul til de fremmede udenfor og til kunder i Lidl og jeg sagde det også til vennerne og også pædagogerne med nissehuen på mit hoved. Den 3. december fik jeg min første advents gave og det var 10 Pokémon kort i alt, jeg var også inde på internettet og købe nogle film som:

Skønheden og Udyret med dansk tale på Blu-ray

The Simpsons filmen med dansk tale og original tale på DVD

Rugrats Season 1 på DVD

Kim Possible på DVD’er.

Jeg har nu været på slankekur i 5 dage og derfor køber jeg fremover, Coca cola nul sukker, koffeinfri, kaloriefri og med sødestoffer, men med den samme gode smag, den er min nye favorit 😊

Jeg er også begyndt på, at spise mindre for, at tabe mig i vægt, for jeg er rigtig træt af, at være lidt for kraftig som en orangutang