Den blå planet

Tekst: Gabriel

Foto: Redaktionen

I mandags i forrige uge var jeg og de andre, fra redaktionen, på Den blå Planet i Kastrup Storkøbenhavn, det var pissefedt!
For vi så, på vanddyr og et dovendyr og nogle skildpadder og nogle flagermus i en grotte. Vi så også blæksprutter, hajer, søheste, pilrokker og oddere med mere.

Vi var i souvenirbutikken, og der var dovendyr bamser og seje drengebørn t-shirt, med en sej haj på den. Vi fik kyllinge wraps, at spise da vi havde pause, men jeg havde Coca colaer med, så det fik jeg med til maden, mens de andre fik læskedrikke til lav pris.

Efter det gik vi videre og så på flere vanddyr.

Efter alt det, tog vi vognen hjem til Nykøbing Sjælland og jeg satte fotoerne ind på min Facebook profil da jeg var i min bolig, det var en pissefed tur med seje og gode minder 😊