Den største dag i mit liv

Tekst: Gabriel

Person fra Gabriels bog, som udkommer på torsdag – tegnet af Gabriel selv.

Hej læsere derude

I dag har jeg og en pædagog ved navn Anders, købt pænt tøj i Fyrrehusets genbrugsbutik. Tøjet skal jeg have på til Bog udgivelsen /receptionen, der starter den 8. februar ved 11-tiden om dagen. Mine venner og de fleste pædagoger skal også med, og også selveste Granhøjens chef skal også med til den største dag i hele mit liv.

Der vil være Coca cola, chokolade, med nogle chips, Jeg skal måske også lave autografer, til dem der kommer med til fejringen, af min bog der hedder ”Speciel Skolen”.

Der vil også være muligheder for beboere fra Granhøjen, at de kan komme og låne bogen i 13 dage, hvor de så skal komme til Henrik/ Christina i det gule hus og aflevere bogen.

Mig og en pædagog har snakket om, at vi kunne få ” Speciel Skolen” til biblioteket, så den kunne blive læst af læsere på biblioteket på Nykøbing Sjælland.

Her på siden er to af bogens personer som jeg har tegnet.