Den store drøm

Skrevet af: Gabriel

Foto: Jeppe på bjerget af Den Nationale Scene. Lisens: CC BY SA 3.0

Min store drøm er at blive skuespiller og være med i film og tv. Jeg vil også meget gerne være skuespiller i nogle teaterstykker, sammen med nogle andre skuespillere selvfølgelig. Jeg vil også gerne kunne være med i reklamer på tv, helst med humor i. Hvis jeg får en rolle, så vil jeg helst være bad boy, en mobber eller en der er sej, altså måske også en snob.

Tom Felton gjorde det bare fiiiiiint med at medvirke som Draco Malfoy i alle Harry potter filmene, det samme gælder Rupert Grint som medvirkede som Ronald ”Ron” Weasley og Emma Watson der medvirkede som Hermione Granger, og til sidst Daniel Radcliffe der medvirkede som Harry Potter i alle Harry potter film.

Jeg skal nok blive noget stort en dag, åh, og en leder pædagog sagde til mig i dag, at vi kan kigge sammen på mulighederne for at jeg, kan blive skuespiller i morgen.