Det var den største dag i mit liv

Tekst: Gabriel

Foto: Redaktionen

Hej, jeg har udgivet en bog der hedder Speciel Skolen, den handler om to speciel klasse elever der tør at være anderledes sammen, uanset hvad. På deres eventyr, møder de andre personer i Speciel skolebogen.

Den 8. marts var der bog receptionen/Bog udgivelse af min bog.  Hvor der endelig var 10 ens bøger med Speciel Skolen og der kom andre mennesker, for de var inviteret af Henrik, mens jeg inviterede venner og pædagoger med til festen, der var chips, chokolade og skønheds Coca colaer med.

Henrik Nørrelykke og Christina holdt en fin tale for mig ved, at læse op fra nogle papirer og så fik jeg et sødt kys fra Christina efter de var færdige, jeg fik også en guldtommelfinger opad, der ligner et slags lille trofæ eller pokal, jeg fik også en Coca cola på flaske af søde svenske Viveka, altså Henriks søde venlige kone og jeg fik også cola slik.

De andre mennesker tog nogle af bøgerne med til, hvor de arbejder eller bare til dem selv, Min ”regel” var at de kun må låne bogen i 13 dage og så vende tilbage med bogen/bøgerne.