Følelser, indre konflikt samt det at finde en løsning

Tekst og illustration af: Rasmus

Hvad er følelser? hvad er en indre konflikt? og hvordan finder man en løsning på de ting, som rører sig i sit indre? Jeg har lige været det hele igennem og jeg fandt faktisk en løsning, som gjorde at mine problemer forsvandt.

Jeg starter fra en ende af; Følelser, hvad er nu det? definitionerne kan være mange, det kommer an på, hvem man er og føler sig som. Jeg skulle f.eks. i fogedretten pga. en regning, som jeg havde overset og ærlig talt glemt alt om. Men nu kom der en indkaldelse, at jeg skulle møde op i fogedretten for at finde en løsning på problemet. I mit hoved blev det til, en føles af nervøsitet og ærgrelse over, at jeg nu skulle stå til ansvar fordi jeg ikke havde fundet en løsning med kreditoren i god tid. Jeg startede med at kontakte mit botilbud og fik at vide, at de ville hjælpe mig med at få styr på den indkaldelse til fogedretten. Det hjalp at få sagt det højt, at jeg ærlig talt havde dummet mig, med den regning. for så var jeg pludselig i stand til, at få hjælp som jeg ikke ville have haft, hvis jeg ikke havde sagt noget.

Min indre konflikt startede med, at jeg havde fået den indkaldelse! og jeg var flov og havde svært ved, at sige det højt, og det giver altså bekymringer, at gå med sådanne ting selv, i sit indre. Jeg fik det, som sagt fortalt og gjort noget ved min indre stolthed, som havde fået et lille knæk. Jeg fik snakket med dem fra mit botilbud om, at vi nok skulle få styr på sagen og finde en fornuftig løsning, med dem fra fogedretten. Ting hjælper at snakke om og hvis man vil give sig selv en chance for, at få hjælp, så er man nødt til, at sige tingene højt for at få hjælp, også selvom det er en chance, som man tager, men man skal huske på, at tager man ingen chancer, så er man 100% chanceløs fra start af.

Løsningen kommer jeg nu til; 1.) At jeg fik en med i fogedretten. 2.) I fogedretten fandt vi en god løsning. 3.) At der var ingen der havde nævnt noget dårligt om min situation, med fogedretten.

Samt det at nu er sagen afsluttet i fogedretten, så nu kan jeg ånde lettet op og glæde mig over, at græsset ER blevet grønnere på den anden side.  Om man vælger at gå med den nemme løsning eller den svære løsning, så vil enden på turen altid være den samme. Vi skal værne om vores sind og folk der slås lidt med sit indre jeg, vil jeg opfordre til at sige tingene højt. For i tilfælde af problematikker der gør, at sindet slår knuder og folder en som person sammen indvendigt, læg da vægt på løsningen og IKKE problemet. Også selvom det kan være svært at snakke om, men man sidder, med en dejlig fornemmelse i kroppen bagefter og man har fundet sin flugt ud af problemet og kan holde hovedet højt.