Garfield the movie

Tekst: gæsteskribent Anita

Foto: Løvdalens redaktion

Mandag d. 13/5 var redaktionen på udflugt. Vi var i Moviehouse i Ringsted

Normalt når man ser Garfield på film, så laver han narrestreger og spiser lagsagne i store mængder, men denne film var noget andet

Filmen starter med, at man ser Garfield som tror, at han bliver forladt af sin far. Hans far sætter ham ind i en gyde, så han er i sikkerhed, imens han løber ud for at finde mad til dem. Men Garfield bliver utålmodig og går fra stedet, for at få noget mad og her møder han Harald, som bliver hans menneske far og Garfield flytter ind hos Harald.

Det jeg mest får ud af denne film er, at man ikke altid kan være sikker på, at virkeligheden altid er som man tror. Garfield er sikker på han bliver forladt, men hans far har været i nærheden af ham hele tiden.

Hans far har siddet i det store træ overfor Haralds hus, og sat streger for hver dag han har siddet der og holdt øje med Garfield. Det prøver han at fortælle Garfield, men det er svært, at overbevise Garfield om, at hans far virkelig elsker ham. Men en dag kravler Garfield selv op i træet og kan se, at det er virkelig rigtig det som faderen har sagt/gjort virkelig rigtig det som faderen har sagt/gjort.

Jeg tror på, at selv om man måske er blevet svigtet på et tidspunkt i sit liv, så er der som regel en grund til det, måske for at beskytte os og at vi alle har nogen der elsker os.

Filmen ender med at Garfield og hans far flytter sammen, hjemme i huset hos Harald.