Musikfabrikken i Det Gule Hus

Musikfabrikken er et musikværksted, hvor borgerne kan få individuel undervisning i instrument, sang, rap og korsang. Musik er en fantastisk måde at udtrykke sig på og skabe en følelse af samhørighed i fællesskabet. Musikken som borgerne producerer indspilles i et studie tilhørende Musikfabrikken. Til udvalgte højtider og andre mærkedage eller når lysten er der, producerer Musikfabrikken musikvideoer, som kan vises til venner og bekendte – og du kan lytte til et lille udvalg her på siden!

Det Gule Hus ligger i Nr. Asmindrup i Odsherred og er en af de steder, hvor Løvdalen tilbyder beskæftigelse. Her kan borgere modtage musikundervisning, der er dedikeret til at skabe et inkluderende fællesskab gennem musik og kunst.

Musikundervisning spiller en central rolle i vores tilbud, og undervisningen er tilgængelig for borgerne tilknyttet Løvdalens beskæftigelse. Undervisningen er tilrettelagt individuelt og tilpasses den enkeltes behov og interesser. Borgerne kan lære at spille på forskellige instrumenter, synge eller arbejde med musikproduktion og teknologi. Musikundervisningen er ledet af en erfaren musiklærer, der er specialiseret i at undervise personer med forskellige diagnoser, herunder kognitive og fysiske udfordringer.

Musikundervisningen i Det Gule Hus bidrager på mange måder til borgernes livskvalitet. Det kan hjælpe med at forbedre deres selvtillid, motoriske færdigheder, kommunikationsevner og kreativitet. Musikken fungerer også som et samlingspunkt og skaber fællesskab og socialt samvær, hvilket kan være særligt vigtigt for personer med diagnoser, for at forebygge social isolation.

Det Gule Hus er mere end bare et musikundervisningssted. Det er et sted, hvor mennesker med forskellige diagnoser kan mødes, lære af hinanden og styrke deres relationer gennem musik og kultur. Musikundervisningen er en vigtig del af dette og bidrager til at skabe et inkluderende og livsbekræftende fællesskab.

Du kan også lytte til nummeret “Eagle Hunter”, som er lavet af Tor under kunstnernavnet Iron Eagle.  Tor går i beskæftigelse på Musikfabrikken til daglig, og har selv stået for at producere og udgive nummeret på alle musiktjenester, så du kan lytte der, hvor du normalt hører musik.

Andre tilbud i Det Gule Hus

Ud over Musikfabrikken er der også to andre tilbud i Det Gule Hus:

I Genbrugscentralen kommer overskydende ting ind og bliver distribueret videre rundt til nye steder, hvor de kan blive brugt igen. Det kan være alt fra møbler, som er i overskud, udgående varer fra Gårdbutikken, borgere som fraflytter, hvor tingene bliver stående og flyttekasser, som er i overskud. Her kan alle borgere komme og være i beskæftigelse, hvor der er mulighed for at trække sig tilbage, men samtidig være en del af et socialt fællesskab. Her er vi kreative med de varer, der kommer ind. Blandt andet syr vi, laver plakater i rammer, renoverer og maler møbler om, så de passer til resten af indretningen, og til sidst er der også noget rengøringsarbejde forbundet med det hele.

Løvdalens Redaktion er et skriveværksted, som står for at udgive den digitale blog Koglen. Borgerne har her mulighed for at skrive artikler og tage billeder, hvilket giver dem mulighed for at udtrykke sig og dele deres oplevelser med andre. Dette kan bidrage til at øge deres selvtillid og selvværd. På Koglen udkommer nyheder om stort og småt fra livet, som redaktionen oplever det. Det er planen, at Koglen også udkommer som trykt magasin fire gange om året. Læs mere om Løvdalens Redaktion her.

Læs om de fem beskæftigelsesområder, som Løvdalen tilbyder, og deres mange forskellige muligheder.

FØLG OS

© 2024 - Gran Recovery and Health

En del af Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health er en privat psykiatrisk koncern med næsten 40 års erfaring og mere end 400 medarbejdere fordelt på fem virksomheder. Hvert eneste år støtter vi flere hundrede mennesker til et liv, der er andet og mere end deres udfordringer.