Løvdalens redaktion

Løvdalens redaktion står for den borgerdrevne blog ”Koglen”, hvor borgere i beskæftigelse fortæller om stort og småt fra deres liv og hverdag. Ud over at lave indlæg på bloggen udgiver redaktionen også en fysisk udgave af Koglen flere gange årligt.

På Løvdalens redaktion er der plads til, at beboerne kan fordybe sig i netop det, der optager dem, og derfor er det ikke kun tekst, der udkommer på bloggen, men også indlæg med digte, kunstværker eller andre kreative indslag. På redaktionen er man en del af et fællesskab, hvor alle bidrager med det, de er gode til. Og det giver succesoplevelser at kunne se og dele det færdige produkt, der kommer ud af ens arbejde.

“Jeg kommer på redaktionen, fordi det er interessant, hyggeligt og spændende”

Gabriel

Nederst her på siden kan du møde redaktionen, når de præsenterer sig selv i tekst og billede, og du kan læse alle deres indlæg på Koglens egen nyhedsside.

Seneste indlæg på Koglen

Mød redaktionen

I Løvdalens redaktion er der plads til alle, og herunder kan du møde dem, der er en del af redaktionen.

Gabriel

Jeg er Gabriel og jeg bor i Nykøbing Sjælland.

Mine interesser er videospil, lytte til musik på YouTube, hvile mig i min seng, se film og være sammen med vennerne. Jeg kommer her på Livet På Granhøjen fordi at jeg synes godt om at være her, lave historie og interviewe mennesker. Hver tirsdag og torsdag er jeg hos Henrik på Musikfabrikken. Her laver jeg musik og for tiden skriver jeg på et manuskript.

Jan

Hej, jeg hedder Jan.

I min fritid, interesser jeg mig for; dvd’er, cd’er og bøger, og jeg går tit på biblioteket og låner de nævnte ting. Derudover har jeg også stor interesse for Zippolightere.

Jeg arbejder på Fyrrehus som vicevært 4 dage om ugen, med en afstikker mandag formiddag, hvor jeg arbejder på Løvdalens redaktion, og om eftermiddagen som vicevært.

Jeg kan godt lide at skrive artikler, og finde billeder og jeg er rigtig glad for mit arbejde som vicevært fordi jeg laver forskellige ting, bl.a. at rive blade sammen om efteråret og fjerne ukrudt om sommeren. Jeg har også arbejdet sammen med Mark, og hjulpet ham med at skrue stole op på væggen som en slags knager til jakker.

Simon

Jeg er Simon. Jeg trives i det boglige og har knækket koden til det sande liv. Min tilgang til tilværelsen er, at være sandfærdigheds-opfyldende og dybdegående i mit livsvirke.

Jeg er seriøs og har nærende interesser og kan godt lide at dygtiggøre mig indenfor det sproglige.

Jeg har oparbejdet en indgående indsigt i mystik, ædelsten og diverse okkulte videnskaber.

Min redaktionelle post muliggør at jeg kan udtrykke det jeg har på sinde.

Rasmus

Mit navn er Rasmus, jeg er 38 somre ung, bor på 7’ år i Lumsås nær SJ. Odde.

Jeg er blevet skribent på Redaktionen, da der skulle pustes lidt nyt liv i hverdagens arbejde, jeg arbejder også på Dalhøjgaard på mini landbrug.

Jeg har meget forskellige interesser såsom dyr ( Har selv 2 katte og 2 nymfe kakaduer), musik og komik/Stand Up.Ellers går tiden med min forlovede i vores fælles hjem og ude blandt andre (Familie og venner).

Derudover bruger jeg meget tid på sundhed (Kost og motion) da jeg er i gang med en større ommøblering af kroppens ydre og indre sundhed, og det går rigtig godt og bedre end det planlagte, så det er muligt, hvis man vil det.

Jacob

Hej, jeg hedder Jacob og det her er mit første indlæg til Løvdalens Redaktion.

Jeg er 27 år gammel og jeg bor i Tølløse, hvor jeg har boet i 1,7 år og det er jeg glad for.

Jeg interesserer mig for musik og jeg forsøger at synge efter gehør på Birthe Kjærs sange. Jeg er blevet interesseret i hendes gode sange og er inspireret af hende på Sjællandsfestivalen.

Jeg arbejder på Falkevejens Værksted, hvor jeg bl.a. har musik og er med i Løvdalens Redaktion, Midtsjælland, hvor jeg skal skrive artikler. Jeg har også tidligere lavet tømrerarbejde sammen med en tømrer. I pauserne kan jeg godt finde på at synge nogle sange ude i Falkevejens Værksteds have.

Jeg er taknemmelig for at være på Falkevej.

Christoffer

Jeg hedder Christoffer og jeg bor til daglig i en landsby uden for Nykøbing Sjælland.

Igennem hele mit liv, har jeg interesseret mig for sport og har selv spillet fodbold på højt niveau. Jeg har spillet i FC Nordsjælland. De sidste 10 år har jeg udvidet min sport interesse for tennis og ishockey og jeg ser en masse kampe både for Tennisturneringer og fra Ishockeyligaerne.

Jeg er god til sprog, som tysk og engelsk. Jeg håber, at jeg kan skrive nogle spændende artikler til Løvdalens Redaktionen, som folk er interesseret i at læse.

Thomas

Tekst på vej

FØLG OS

© 2024 - Gran Recovery and Health

En del af Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health er en privat psykiatrisk koncern med næsten 40 års erfaring og mere end 400 medarbejdere fordelt på fem virksomheder. Hvert eneste år støtter vi flere hundrede mennesker til et liv, der er andet og mere end deres udfordringer.