Nygårdens gårdbutik åbner hallen op for sommerens gæster

Granhøjens botilbud samarbejder tæt med en række virksomheder, der alle er en del af koncernen Gran Recovery and Health. Det giver rigtig god mening fordi vi, via vores samarbejder kan tilbyde målrettede og tilpassede tilbud til vores beboere.

Vi har blandt andet stort fokus på at man, når man bor i et af vores botilbud – det være i kortere eller længere tid – også skal tilbydes beskæftigelse. Det er vigtigt fordi vi alle har brug for noget at stå op til, og fordi det er en af nøglerne til oplevelser der styrker de positive fortællinger om os selv.

En af de virksomheder vi samarbejder med, er Nygårdens gårdbutik og frugtplantage. Det er på mange måder en usædvanlig butik, ikke mindst fordi der er flere af Granhøjens beboere, som er i beskæftigelse her og fordi alle Nygårdens medarbejdere kræser om produkterne i butikken og serviceringen af gæsterne.

Over det sidste år, er der blevet endnu mere usædvanligt og dejlig på Nygården. Hallen er blevet renoveret og er nu genåbnet med både nye og gamle stadepladser og caféen fra butikken er flyttet der over så der er blevet plads til et større sortiment og endnu flere gæster. Det giver også mulighed for, at der er flere beboere fra Granhøjen, med interesse indenfor salg og servicering, som kan komme i beskæftigelse og f.eks. bruge det som springbræt til senere at arbejde i butikken.

Hvis du bor eller holder sommerferie i Odsherred, er det virkelig et besøg værd!