Opskrift: Græskarsuppe
af Tor

Foto: pixnio.com af ulleo

| Man skal bruge et Hokkaido græskar
1 stk. hokkaido græskar 2 løg 3-4 stk. gulerødder 3-4 stk. kartofler 1,5 liter vand 1 stk. hønsebouillon terning 1,5 deciliter fløde 150 gram bacon i tern Topping: Græskarkerner—bacontern |
- Skyl og gnub det økologiske græskar i rendende vand. Halver og skrab kernerne ud. Skær hele græskarret i grove tern.
- Skær gulerødder, kartofler og løg i grove tern.
- Varm olivenolie op i en gryde og steg grønsagerne i gryden.
- Grønsagerne skal dækkes med vand, tilsæt bouillon og lad koge i 20-25 minutter.
- Steg bacon på en varm pande og læg derefter til side, gerne på en tallerken med køkkenrulle.
- Det meste af vandet tages fra (må ikke smides ud, da det skal bruges igen senere)
- Blend grøntsagerne godt, og tilsæt derefter fløden.
- Tilsæt vandet (du tog til side) i suppen, til den har den ønskede konsistens.
- Smag til med salt og peber.
- Servér med et drys sprød bacon og gerne med et godt stykke brød ved siden.





