Vi på redaktionen går på ferie

Skrevet af Rasmus

Foto: Rasmus

Redaktionen går på ferie og holder derfor lukket i uge. 29-30-31, men vi møder stærkt ind igen mandag D. 5/8 i uge 32.

-Og i den forbindelse, har vi på redaktionen rigtig hygget os i dag (Mandag D.8/7) Med en sommerferie afslutnings hyggestund, med filmen ”Ternet Ninja”, spist chips og kanel gifler, drukket saft, spist frikadeller og kartoffelsalat samt spist ”Skub op is” / Sun Lolly.

Nu skal vi alle på redaktionen ud på mark og eng, skov og strand og nyde at vi har gjort det godt med, at holde alle jer læsere opdateret, givet viden videre, og generelt skrevet en masse indhold, som vi håber, at I har kunne nyde godt af.

Nu er det på tide, at vi lige lader op igen, ud i landet og få nye ideer til nye spændene artikler som i læsere forhåbentlig vil kunne få stor glæde og gavn af.

Der vil derfor ikke være så aktivt med nye artikler på ”Livet på Granhøjen” / ”Koglen” online, som der ellers ville være, når vi 3 skribenter er her og trofast hver mandag hakker på hakkebrættet for løbende at kunne holde jer læsere opdateret med hvad der kunne interessere os 3 skribenter, at formidle videre til jer.

På vegne af os 3 skribenter (Gabriel, Jan og Rasmus) vil vi ønske jer en rigtig god sommer og vi glæder os allerede til ,at vende tilbage med en masse nyt fra alle tænkelige emner.

God sommer.

De bedste hilsner fra redaktionen.