En lille hilsen fra Rasmus, om Livet på Løvdalens Redaktion

Skrevet af: Rasmus

Billede af: Løvdalens redaktion

Min dag på redaktionen starter klokken 11.30, hvor jeg starter med lidt praktisk arbejde, som kunne være ukrudt i de perioder hvor det vokser, rense op efter nedfalds æbler, under æbletræet, feje blade osv.

Bagefter det praktisk arbejde, har jeg redaktionen som beskæftigelse, hvor jeg er skribent og laver artikler om alt eller intet, som jeg selv synes kunne være vigtigt at formidle.

Der er ingen krav til hvad det skal være, jeg skriver om, det skal bare være vigtigt for os selv at fortælle om.

Der er adskillige computere til rådighed, og der er personale som sørger for at artiklerne er skrevet forståeligt, fx at der er sat kommaer rigtig osv., hun er en god hjælper, med hvad der kunne være udfordringer med.

Vi er efterhånden en god håndfuld på redaktionen i Det Gule Hus, i Nørre Asmindrup som skriver artikler og sørger for, at der altid er lidt bid, ved at læse vores artikler.

Jeg synes at, vi har et godt sammenhold på redaktionen, uden nogen form for problemer, vi forstår hinandens behov og respekterer hinandens forskelligheder, det er ren hygge og sjov, så det er, et rigtig godt sted at være i beskæftigelse.