Gabriels juleferie

Tekst og billede: Gabriel

Hej igen og igen alle derude, her vil jeg med god glæde skrive om, hvad jeg lavede i min juleferie for cirka en uge siden.

Først var der adventsgaverne, jeg fik Pokémon kort og en portefølje med plastik lommer til mine Pokémon kort, jeg samler på Pokémon kort som fritidsinteresse, jeg fik cirka 40-50 Pokémon kort i advents gaver og en julegave. Så var der juleaften hvor jeg fik julegaver og lækker julemad og fantastisk strålende skønheds Coca cola sammen med en kvinde pædagog.

Jeg slappede også godt af, i min store seng flere gange; om morgenen og også lidt om aftenen. Jeg bestilte/købte DVD’er som Løvernes Konge 3 Hakuna Matata med dansk tale på Disney DVD, Nickelodeons Rollinger i Paris, en Kim Possible på Disney DVD, Timon og Pumba med dansk tale på Disney DVD og for 2 dage siden hentede jeg min første DVD, nemlig Kim Possible og Skurke filerne med dansk tale på Disney DVD, den så jeg for 2 dag siden. Jeg så også De Utrolige med dansk tale på blu-ray i min lejlighed med to beboere.

Jeg har været ved Henrik i det gule hus og min bog ”Speciel Skolen” bliver snart udgivet. I januar måned skal jeg lære at spille på min egen blå guitar, så jeg kan lave mine helt egne sange, med instrumenter, som for eksempel trommesæt, og så udgive dem på Youtube og sætte dem ind på min Facebook profil.