I dag greb Rasmus to udfordringer: Beskriv “Magnum Isen” og “Et rum, hvor du bor”

Tekst: Rasmus

Tegninger: Rasmus

Isen Magnum vækker minder tilbage til min barndom og ungdom, hvor isen magnum var en af de helligste is, at spise om sommeren, ja sågar året rundt kan en magnum vise tænder. Med dens afrundet smag og den velkendte smag af vanilje, som er en kraftig – velsmagende vaniljesmag men samtidig kan smagen styre sit temperament, så man føler, at det ikke kun er isen magnum, som er til stede. Magnum har samtidig en sprød kant af chokolade omkring isens indre, som er karakteristisk for en magnum, nemlig den igen kraftige smag, samt sprødheden i chokoladen som gør en magnum til en magnum og til en af livets virkelige godter, at have som partner på en dag, hvor livet skal have en tur med glæde, lykke og en god oplevelse på en ispind.

Køkkenet på min matrikel er nok et af de mest magiske rum i Lumsås. Der sker mirakler i både gryder, potter og pander, selv ovnen kan skabe mirakler. Køleskabet som også kan kaldes for madvarernes pengeskab, har også sin faste plads i køkkenet, alt i køkkenet summer af glæde og lyst til at være i lokalet, da væggene er smurt ind i en virkelig flot grøn farve med hvide paneler og loft.

I køkkenet findes også en brændeovn, som kan gøre enhver kold dag til en lun oplevelse i livet. Det var i køkkenet jeg fandt kærligheden, mit første kys med min forlovet foregik i køkkenet, så rummet emmer af minder og glæden ved livet. Udover minder og mad, så har vores kat også sit spisekammer i køkkenet, hvor hun har sine 2 madskåle, en til tørkost og en til vådfoder, hun har også sin vand skål der, så katten har også sit liv og daglige ræs i køkkenet.

Køkkenet er i forbindelse med spisestuen, såkaldt køkken/alrum, hvor vores spisebord og spisebordsstolene står og forbinder vores mirakler i køkkenet med os som mennesker, så vi kan indtage vores føde og blive et med os selv efter en god dag. Køkkenet/alrummet er et RUM til magiens holdeplads, der summer altid af liv og glæde, og livet holdes i hånd og hanke med de måltider vi indtager i det dejlige rum.