Sidste nyt, hjemme fra mig

Tekst: Gabriel

Foto: Gabriel

Her kommer sidste nyt hjemme fra mig.

Jeg har nogle film med Timon og Pumba. ”På tur med Timon og Pumba”, ”Jorden rundt med Timon og Pumba” og ”Timon og Pumba på slap line”, ”Løvernes Konge 3 Hakuna Matata” og ”Løvernes konge” alle på Blu-ray Disney og med dansk tale.

Jeg vil (måske) en dag tage navneændring til det fulde navn; Pumba Bogø. Navnet Pumba stammer fra det Syd afrikansk sprog Swahili, som er et Bantus sprog og Bogø er et dansk efternavn.

Hakuna Matata er en livsfilosofi og et motto, der betyder ”tag det roligt”.

Og så i dag modtog jeg med posten, noget helt nyt; mit frysetørrede insekt kød. Jeg har bestilt 3 bøtter med Melorme, 2 bøtter Buffalo orme. og 2 pakker med insekt kød i og til sidst nogle bøtter med Peanut Butter.

Jeg har også købt en grå Pumba t-shirt, men den var ikke kommet i min postkasse, da jeg kiggede efter den i dag, så jeg glæder mig til at komme hjem og kigge i postkassen.