Henrik i det gule hus

Tekst: Gabriel

Noget af det bedste jeg ved er at være sammen med Henrik i det gule hus hver måned. Jeg er der om tirsdagen og om torsdagen, vi har lavet bogen Speciel skolen, og Coca Cola sangen. Da jeg først kom til Henrik skulle jeg lære at spille på guitar, men det blev ikke til meget og i stedet for, lavede vi Coca colasangen, som nu er på min YouTube kanal.

Vi har også lavet et reklamespot om min bog Speciel Skolen.

Mig, Henrik og Christina har sagt til hinanden, at vi laver stop motion animation med ler, men først på tirsdag i morgen skal vi give figuren et navn og vi skal vælge hvilket dyr figuren skal være, om cirka 2-3 uger efter det her, begynder vi at lave ler animationen sammen.

Eksempler på stop motion ler animation er Pingu og Walter og Trofast.

Jeg plejer at glæde mig 1 eller 2 dage før jeg skal til Henrik i det gule hus, og jeg er også meget begejstret for det.

Det er altid PISSEfedt når man skal være sammen med Henrik i det gule hus, vi snakker også sammen om hvad vi skal lave. På torsdag den her uge skal vi finde ud af hvordan musikken til Mario sangen skal være, vi skal sammen finde rytme til sangen, den skal være så original som overhovedet mulig, i forrige uge gav jeg Henrik sangteksterne til Mario sangen.