Jul og nytår

Skrevet af: Gabriel

Foto: Løvdalens redaktion

Som titlen siger, så vil jeg skrive om jul og også nytåret med. I år er det kun mig med min mor og min papfar sammen den 24 December, jeg har lavet et tekstdokument, hvor jeg skriver link og priser til mine juleønsker.

Hver jul spiser vi julemad med kartofler, rødkål, brunsovs og nogle andre mindre slags kartofler, jeg får Coca cola og de andre får alkohol. Jeg ser Disney juleshow hver jul, jeg synes mest godt om Anders And og Rip, Rap og Rup i snekamp på Disney juleshowet. Vi danser rundt om juletræet og synger hyggelige julesange sammen

Efter det spiser vi julemad, risalamande og risengrød med kanel og smør i, efter vi har spist og har fået mandelgaven, så skal der åbnes julegaver op, jeg håber virkelig, at jeg får gode og seje gaver i år.

Så er det nytår om kun, snart 2 måneder, det bliver (igen) fejret på fineste vis med selve Dronning Magrethe Der igen vil holde nytårstale, det er der sikkert altid og der bliver fyret sejt og flot nytårs krudt af, til den tid. Til nytår skal vi (selvfølgelig) spise mad igen og jeg skal være på Kingosvej og holde Nytår.