Mad oplevelser i det tossede køkken

Skrevet af Tor (Iron Eagle)

I dag vil jeg skrive om den skøre ide jeg fik i mit køkken. Jeg ville lave ribbensteg med kartofler og brun sovs. Jeg havde nogle chilier til overs der skulle bruges. Jeg snittede en hel chili og smagte på den, og blev hurtigt enig med mig selv om, at der ikke skulle særlig meget af den i sovsen, så jeg kom kun halvdelen i. Sovsen bestod af en rød chili, lidt salt, peber, kartoffelvand, mel, mælk og et godt sjat ægte smør fra Lurpak.

Opskrift:

En halv pakke Lurpak smør smeltes i en kasserolle under svag varme.

Tilsæt mel indtil den begynder at få en fast blød form.

Tilsæt kartoffelvand mens mand rører rundt, må ikke koge.

Tilsæt mælk indtil man får den ønskede konsistens af sovsen.

Tilsæt brun kulør, hakkede chilier, salt og peber, som smages til.

Rør sovsen sammen, pas på den ikke kommer op og koge.

Bonus tip: Serveres med ribbensteg og kartofler.