Sidste nyt fra Gabriel

Tekst: Gabriel

Købt ind på internettet, spist Spaghetti med kødsovs, billede af nyt tøj og til Henrik og Christina på tirsdag.

Foto: Løvdalens redaktion

I fredags, i den forrige uge købte jeg ind på internettet sammen med min kontaktperson. Jeg købte 2 blå sweatere i størrelse L, 3 film; 2 film med Pingu og en svensk film ved navn Ondskan, som betyder Ondskab på dansk, med svensk tale og med danske undertekster på seje Blu-ray.

Jeg fik også spist, min mest yndlingsmad over alt yndlings mad, nemlig Spaghetti med Kødsovs. Jeg spiste det sammen med vennerne og pædagogerne.

I dag fik jeg mine blå sweatere i en grøn plastik pakke og jeg venter på, at resten kommer i løbet af ugen.

I morgen skal jeg til Henrik Nørrelykke og Christina i det gule hus, for vi skal lave en fiktiv figur ud af rødt ler, han skal hedde Bing og være en 7-årig drenge kamel med blå øjenfarve. Vi har ikke bestemt os for endnu, hvordan Bing skal være, men han er ”titelfiguren” for tegnefilmen som skal hedde Bing.