Min nye PS5

Skrevet af: Gabriel

Foto: Kingosvej

Jeg har fået min nye lækre seje PS5 og jeg er pære stolt af den. Den har det hele, man kan installere en YouTube app der gør, at man kan bruge YouTube på den og lytte til musik, men man kan også se film på den som fx Ternet Ninja og Super Mario Bros Filmen.

Man kan selvfølgelig også spille PS5 videospil på den. Den første dag, at jeg fik den, fik jeg spillet cirka 3 timer på Playstationen5. Jeg spillede Call of Duty Modern Warfare II på den.

Man kan også installere musik applikationer, og kvaliteten er den bedste kvalitet nogensinde på en spille konsol, jeg ELSKER den fanme meget!

Jeg har fået gode kommentarer for min PS5 og jeg synes, at det betyder meget for mig, de mennesker er virkelig venlige.

Nogle mænd har spurgt mig, om de kunne spille med på min PS5, men jeg sagde, om cirka 3 uger eller en måned at de måske måtte spille med. Jeg viste den også, til chef pædagog Camilla og til Heidi, de havde fine kommentarer.

Jeg spiller/spillede på den i min stue, på en spiller skærm, der er på mit stuebord, imens jeg drak Coca cola.

Jeg har også købt, et blåt og hvidt PS5 headset.