Om mig selv – Gabriel

Skrevet af: Gabriel

Foto: Curlyrnd – Wikimedia Commons

Her vil jeg skrive om, hvordan jeg er og hvad jeg laver i min fritid.

Jeg står op hver dag ved 8-9-tiden og efter det, får jeg mine daglige medicin. Så går jeg i et dejlig varmt bad om morgenen, efter det tørrer jeg mig og så børster jeg tænder. Normalt skal jeg have et hvil i min store seng efter at have været i bad. Derefter plejer jeg at lytte til musik på Youtube.dk og være på Facebook.

Jeg er på diæt og drikker Coca cola zero sugar- hverdag fra nu af. Fordi jeg mega gerne vil have tabt noget vægt og få en ”mindre mave”.

Jeg ser film på blu-ray hver måned, så som Ternet ninja på blu-ray og Sonic the Hedgehog på blu-ray.

Jeg har også en Nintendo Switch, mit favorit video spil er Sonic Frontiers, jeg er Sonic fan.

Ellers er jeg sammen med min bedste ven Susanne, mig og Susanne har det mest fantastiske venskab, og min favorit pædagog er Heidi.

Jeg er sød, flink og sej og det bedste ved mig, er min måde, at være på og det at jeg er sej.