Om min FEDE efterårsferie

Skrevet af: Gabriel

Foto: Creative Commons af Berk Zorlutuna

I dag vil jeg gerne skrive om hvad jeg lavede i min efterårsferie. For det første så slappede jeg af, i min dejlige store seng, om morgenen og nogle dage også ved frokosttid. Jeg så film på Blu-ray, drak læskedrikke og spiste popcorn, så for eksempel Ternet ninja og ternet ninja 2 på Blu-ray. Mig og min hunkøn pædagog, så Harry Potter og dødsregalinerne del 1 sammen, og spiste velsmagende popcorn og drak lækker læskedrikke. Jeg var også på Facebook og YouTube.dk hvor jeg lyttede til sej/cool musik.

Jeg skiftede sengetøj og gjorde min lejlighed ordentlig rent, ved at bruge støvsugeren, jeg gjorde gulvene rene, med vand.

Jeg spillede også på min PS5/PlayStation 5, og så har jeg snakket med min bedsteste bedste ven, nemlig selveste søde Susanne.

I dag den 21-10-2023 fik jeg min røde hue i postkassen og jeg har taget den på, til Løvdalens Redaktionen.